Liba Bröd følger internationale standarder for fødevarehygiejne samt svenske regler og juridiske krav relateret til fødevaresikkerhed. I februar 2017 blev vores fladbrødsproduktion certificeret i henhold til ISO22000:2005. Certifieringen sker under akkreditering. ISO 22000 harmoniserer ledelsessystemet for fødevaresikkerhed, baseret på HACCP-principperne (Hazard Analysis & Critical Control Points). En certificering i henhold til ISO22000 viser, at vores fødevareproduktion har en proaktiv strategi inden for fødevaresikkerhed For at sikre høj kvalitet af vores produkter gennemgås vores fødevareprotokoller rutinemæssigt af vores interne Food Safety Team.
I 2005 blev vores grundlægger, Nasif Fadel, kåret til Årets Nybyggare i Västra Götaland. Stiftelsen bag Årets Nybyggare, IFS, har siden år 2000 haft privilegiet at hylde og fremhæve dygtige entreprenører med udenlandsk baggrund.
Formålet med Årets Företagare er at fremme iværksætteri i bager- og konditorbranchen ved at belønne virksomhedsledere, der driver en virksomhed, som medarbejder eller ejer, med vækst, rentabilitet og eksemplarisk lederskab.